stappenplan nieuwe keuken

Een keuken is steeds meer het hart van het huis. Samen zorgen we dat het klopt! Want een keuken moet goed voelen én functioneel zijn. Met onderstaande stappen geniet je elke dag van kwaliteit in eigen huis.

1. VERZAMEL INSPIRATIE

Start met oriënteren. Deze belangrijke eerste stap is onmisbaar om op zoek te gaan naar een droomkeuken. Woonprogramma’s, internet en interieurmagazines zijn hiervoor een ideale inspiratiebron. Welke stijl spreekt aan? Wat voelt goed? Maak een moodboard! Plak hierbij de foto’s van het bestaande interieur en foto’s van de ruimte waar de nieuwe keuken binnenkort komt te staan.

2. AFSPRAAK MAKEN

Inspiratie verzameld? Dan volgt een eerste kennismaking in ons keukencentrum. Samen met een van onze enthousiaste keukenadviseurs start een verwachtingsvol traject van passen, meten en weten. Tip: neem het moodboard mee! Zorg ook voor een tekening met daarop zoveel mogelijk aangegeven de maatvoering en posities van deuren, ramen, radiatoren enzovoorts.

3. ONTWERPFASE

Vervolgens start de ontwerpfase en gaan we aan de slag met wensen en dromen. Wat volgt is een eerste ontwerp, waarbij technische mogelijkheden en creatieve ambities samensmelten tot verrassende details. Vanzelfsprekend gaat dit ontwerp vergezeld van een eerste vrijblijvende prijsindicatie.

4. VERVOLGAFSPRAAK

Alvorens het ontwerp wordt doorgesproken en eventuele wijzigingen in het ontwerp worden aangebracht, adviseren we om even afstand te nemen. Rust geeft ruimte aan plannen. Want de aanschaf van een keuken doe je niet ‘even’. Deze investering vraagt om tijd en kwaliteit. Daarom adviseren we vooral om eerst goed na te denken over het ontwerp. Nadien volgt een vervolgafspraak.

5. OFFERTE

Alles goed doorgesproken en het ontwerp naar wens? Dan maken wij een uitgewerkte offerte, zodat appels met appels vergeleken kunnen worden. Ongeacht tussentijdse prijsverhogingen is deze offerte, mits anders aangegeven, minimaal 1 maand geldig. Tijdens dit offertestadium zijn meerdere afspraken mogelijk. Zo creëren we een prachtige keuken én levenslange klanttevredenheid.

6. AANKOOP

Zodra de offerte akkoord is, volgt een ondertekening van alle benodigde stukken. Gefeliciteerd! Dit is een belangrijke stap voor de geboorte van een nieuwe keuken.

7. INMETEN

Hierna volgt het inmeten. Want meten is weten. Op locatie nemen wij alle maten op die van belang zijn voor elk keukengemak. Aan de hand hiervan maken we de installatietekeningen voor loodgieter, elektricien en de eventuele aannemer.

8. DEFINITIEVE ORDERBEVESTIGING

Wat volgt is onze definitieve orderbevestiging inclusief bijbehorende installatietekeningen. Onze mensen gaan met vakkundige passie aan de slag. Tegelijkertijd geven we een tijdspanne af waarbinnen de nieuwe keuken verwacht kan worden.

9. NIEUWE KEUKEN

Daar is ie dan! Een kwaliteitskeuken naar eigen smaak en wens. Natuurlijk monteren wij deze met onze eigen mensen. En ook daarna zorgen we voor alle ingrediënten om elke dag te kunnen koken naar wens. Sommigen noemen dit aftersales, wij noemen het ‘ons goed Brabants gebruik’.

Get Connected

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van ons aanbod en het laatste nieuws.