Waardeverhogend en als nieuw

Als de keuken aan de basis nog goed is, is keukenrenovatie een prima optie. Steeds vaker wordt keukenrenovatie overwogen. Want met een paar slimme ingrepen krijgt de oude keuken weer het gevoel van nu. Daarnaast is renovatie verkoop bevorderend. En daarmee een uitstekende tool om onderscheidend in de markt te zijn.

De vertrouwde keuken vernieuwd

Klemmen sommige keukendeurtjes of hangen ze scheef? Heeft de keuken een gedateerde uitstraling? Hoewel er meestal niets mankeert aan de basis van de keuken, geeft een ander werkblad direct een andere look en feel. Mogelijk is er meer kastruimte welkom? Of een andere afzuiginstallatie. Liever koken op inductie? Dan dient het gasfornuis vervangen te worden. Waarom iets wat nog goed is slopen? Onze keukenrenovatie maakt de vertrouwde keuken weer als nieuw.

Bovendien is het renoveren van een keuken minder ingrijpend. Bijkomend voordeel: goed functionerende onderdelen blijven intact. Meestal blijven de oude leidingen liggen. Dat scheelt hak- en breekwerk. Daardoor is keukenrenovatie vaak een snelle manier om de keuken te vernieuwen. Hergebruik geeft dus minder rommel. En moderne inbouwapparaten zijn ook nog eens zuiniger.

Vrijwel alles is mogelijk. Ook een andere kleur, bijvoorbeeld het overspuiten van de kastjes, geeft een andere uitstraling aan het keukeninterieur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Waarde verhogend
  • Zuiniger
  • Minder overlast en rommel
  • Hergebruik

“Met eerlijke streekproducten en een droomkeuken van Das keukens wordt koken een beleving.”

Tonny Broekx

Keukenadviseur

“Het is een uitdaging om een ontwerp te presenteren waarvan de klant aangenaam verrast is.”

Caroline Mensch

Keukenadviseuse

“Bij een gastvrij ontvangst aan onze showroom staat een heerlijke verse kop koffie voor u klaar.”

Jet Engelen

Receptioniste